JEANNE JOHNS               NEWS AND EXHIBITIONS                WORKSHOPS               JEANNE JOHNS GALLERY              

WAT LET JE ?

Ook het komende najaar en dan weer in de lente worden er workshops in schilderen op het eiland van Jeanne en Herman gehouden. Heb je het lef jouw schilderij de persoonlijke inhoud te geven die bij jou past? Daar gaan deze workhops over. Schilderijen waar je nog niet geheel bent uitgekomen kan je meebrengen. Ik wil je leren hoe je ze kunt veranderen. Het is tevens een onmisbaar en leerzaam proces. Ook als je nooit een schilderij gemaakt hebt wil ik je leren durf te hebben en hoe je verder kan gaan in het werken met gemengde technieken. Onder het genot van lekkere landleven maaltijden, op deze unieke creatieve plek kan je creativiteit groeien, inspiratie vind je in de natuur!

Hopelijk tot ziens, Jeanne.
  
GEDENK-URNEN BESCHILDEREN

Ook dit jaar bieden wij iets bijzonders aan. Voor hele speciale groepen van familie of vrienden kan men ¨gedenk-urnen¨ beschilderen. Het kan gebeuren dat je een dierbare bent verloren en in een intieme sfeer iets wil maken dat blijft, een gedenk-urn, speciaal ontworpen door Stefan Sluyters. Deze kleine urnen worden persoonlijk en uniek, een plek waar iedereen een stuk van zijn of haar herinneringen kan bewaren.

Meer informatie over deze prachtige workshop...
  
CREATIEF ?  BEN IK DAT ?

In iedereen schuilt creativiteit. In een mooie omgeving met inspirerende begeleiding kan die zomaar opbloeien! Deze workshop biedt de kans om te gaan zoeken in de natuur naar nieuwe kleuren en vormen. Onder mijn begeleiding kan je kleuren leren verkennen. Wat je zelf creert komt uit je eigen bron van oneindige creatieviteit. Wat een ontdekking!  
Wij werken op doek of keramiek.

Klik hier voor informatie over de komende workshops.
  
PAINT-IN

Met een groep collega's, vrienden of familie een bijzondere dag meemaken om iets te vieren? Wij kunnen een fantastische PAINT-IN organiseren op uw lokatie. Een groep mensen werkt samen aan een kunstwerk. Dit kan een groot schilderij worden, maar ook de prachtige vazen van Stefan Sluyters kunnen worden gebruikt om te beschilderen. Zo komt een souvernir van een bijzondere dag tot stand!


Meer informatie over de PAINT-IN.                                                                                                                  Mail naar Jeanne Johns.                       Terug naar beginpagina.